Underbara höst.

Hej på er, så roligt att ni vill läsa mina inlägg. 
Sommaren är ett minne blott, och nu har vi njutit av den underbara hösten. Hösten är min bästa årstid, lagom varmt, lagom kallt, lite sol, lite regn och massor av vackra träd  med underbara färger.
Om jag ska summera sommaren, så har den i år varit lagom, inte för varmt inte för regnigt och inte för kallt. 
Resan jag gjorde i somras  gick ju till Dubrovnik  och den har jag skrivit om. 
På somrarna är vi hemma, det finns så mycket att göra när man bor i ett hus med trädgård. Vi började med att sätta upp ett växthus i våras, det bästa vi gjort.
 Vi har fått så mycket tomater, paprikor  och physalis. I lådorna i köksträdgården har vi som vanligt fått en massa andra grönsaker och potatis, bla mangold, spenat sallader, morötter, rödbetor, sockerärtor och en massa kryddor.
Vår trädgård har aldrig varit så frodig som i år. Så mycket blommor så vackra. Vi har även delat upp vår trädgård i olika rum, vi har japanska delen, engelska parken, tyska rabatten och den svenska delen med växthuset och köksträdgården.
Nu sätter jag upp lite bilder och hoppas  att vi har sommaren i vårt minne när nu den mörka årstiden är här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det va många bilder. 
Snart dags för höstresan och det blir som vanligt till Torremolinos. Det ska bli så skönt att få komma till havet som jag älskar och den underbara strandpromenaden på solkusten. Tre veckor blir det i år och vill ni följa med mig så finns jag här på bloggen. Har skrivit mycket om Malaga och kusten och området där men hoppas kunna hitta nya saker att skriva om. 
Vi kommer hem lagom till att fira advent och julbaket och då hoppas jag att det finns snö, blir så fint.
Ha det så bra och hoppas att vi hörs snart igen.
Kram Raija.