Tiden går.

Det gör den verkligen. Hade tänkt att skriva mycket om julen och allt det goda med julbaket men men, va är en bal på slottet...
Jag älskar vinter och snö så det blir inga resor under den tiden. Det finns någon som morrar lite men jag vill vara hemma. Men den här årstiden börjar det klia lite i restankar så det blev en resa till sol och värme.
Det är så konstigt, jag är född på våren men gillar inte den här tiden då snön smälter och det blåser lite isiga vindar och det fortfarande är tjäle i marken. Jag kan hålla med att visst finns det fina dagar men dom är få. Det blir skillnad när grönskan kommer och björkarna spricker, underbart, då har vi inte tid att resa då ska vi odla.
Thailand, inte mitt favorit land men vill man ha riktigt varmt och sköna bad så är det toppen.
Det är tredje gången jag är här för att bara vara här. Fjärde gången var vi bara på en kort genom resa på väg till Laos, Kambodja och Vietnam, resan på fyra länder vid Mekongfloden. En underbar resa. Som sagt nu är vi här och vi kommer att sola och bada och äta gått.
 
Vi hade tur som ändå kom iväg för kriget i Pakistan har ju påverkat resandet hit. Men som tur fanns det ett luftutrumme genom Ryssland och ner till Östra Indien och sedan över havet till Thailand. Vi får väl se hur det blir med hemresa, vi kanske måste stanna kvar här. Nu sluter jag och i morgon berättar jag om våran resa hit och vilka missöden man kan råka ut för utan att ha en aning om det.
 
Ha det bra och roligt att ni vill läsa.
Kram Raija.